La prima vedere, pare exagerat sa vorbim de pasi in acelasi context cu durerile articulare, in conditiile in care, cand ele apar, nu-ti vine sa te mai dai jos din pat. In acele momente, pana si o simpla aplecare pentru a-ti lega sireturile pare a fi o misiune imposibila. Iar daca prin preajma se mai afla si un prichindel care vrea sa fie luat in brate, situatia pare deja apocaliptica. Cu ArtroStop poti scapa insa de chinurile provocate de articulatiile bolnave mai usor ca niciodata.

Primul pas: Elimina durerile si imbunatateste regenerarea articulatiilor

Cand durerile incep sa apara, de obicei la inceput mai timid, iar cu timpul din ce in ce mai puternice, primul gand e cum sa le elimini si tinzi sa dai iama in analgezice. Insa aceasta decizie e una insuficienta, deoarece elimini acest simptom dar problema la nivel articular ramane. Cand te doare un dinte, nu iei cateva calmante, scapi de durere si te rogi ca acesta sa se faca bine peste noapte, ca sa nu mai ai probleme. Si nici nu dai fuga la stomatolog sa-l scoti, ca doar mai ai nevoie de el. Cam la fel stau lucrurile si cu articulatiile. Trebuie sa si ajuti procesul de insanatosire a articulatiei. Exact ce face ArtroStop RAPID +, produsul ideal pentru a elimina durerile si a incepe procesul de vindecare a articulatiilor. ArtroStop RAPID +, care de fapt reprezinta primul pas spre sanatatea articulatiilor, ajuta la hranirea si consolidarea cartilajului. Multumita substantelor pe care le contine, poti uita de durerile din zona genunchilor, soldurilor, mainilor sau coloanei vertebrale. Astfel, special conceput pentru regenerarea articulatiilor, ArtroStop RAPID + are un efect terapeutic dublu: contribuie rapid si eficient la ameliorarea durerilor si imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor.

Pasul doi: Asigura mobilitatea si sanatatea articulatiilor

Pentru ca durerile sa nu revina si ca sa va bucurati de articulatii sanatoase, trebuie sa acordati o atentie speciala si lichidului sinovial, acesta fiind o sursa de hranire pentru cartilaj, pastrandu-l sanatos si rezistent la uzura. Iar in acest scop a fost special creat ArtroStop Hyal. Folosit imediat dupa tratamentul cu ArtroStop Rapid +, acest produs hraneste lichidul sinovial, ajutand la reducerea intepenirii articulatiilor. Practic, pentru a avea cartilaje sanatoase si pentru a fi siguri ca durerile nu mai apar, sanatatea lichidului sinovial e esentiala. Cum prezenta acestuia scade semnificativ cu trecerea anilor, suplimentarea sa este necesara, iar ArtroStop Hyal indeplineste aceasta misiune cu succes. Avand la baza extract natural de acid hialuronic, ce joaca un rol important in nutritia, protectia si regenerarea lichidului sinovial, ArtroStop Hyal contribuie la o mai buna lubrifiere si mobilitate a articulatiilor.

Regula de aur: Unde-s doi, puterea creste.

Asigurati articulatiilor o ingrijire completa! Sanatatea articulatiilor e o misiune facila daca e lasata in seama produselor ArtroStop Rapid + si ArtroStop Hyal. Cele doua se completeaza perfect, oferind, impreuna, nivelul maxim de ingrijire a intregului sistem articular. Pe termen lung, in pas alert.

Solutia ideala pentru sanatatea articulatiilor:

• Utilizati ArtroStop Rapid + pentru o perioada de doua pana la trei luni, dupa care faceti o pauza de doua luni in cadrul tratamentului.

• In timpul acestei pauze, trebuie acordata o ingrijire speciala lichidului sinovial, ingrijire care este optima atunci cand se utilizeaza ArtroStop Hyal pentru o perioada de doua luni.

• La acest tratament puteti asocia si ArtroStop Crema aplicata pe zonelor articulare dureroase pentru ameliorarea rapida a durerilor.