Prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Accesând acest site utilizatorul este de acord ca Walmark România SRL să prelucreze datele sau informațiile cu caracter personal, manifestându-și acordul pentru următoarele:
- acces la arhiva completă de articole publicate pe site
- procesarea comenzilor sau cererilor transmise
- înregistrarea pe site și abonarea la newsletter exprimă acordul de primire de mesaje comerciale conform legilor în vigoare
- primirea de oferte de produse,
- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor transmise
- realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor Walmark România SRL
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Walmark România a obținut dreptul de a colecta, procesa, păstra, distribui informații cu caracter personal și de a furniza bunuri și servicii prin intermediul vânzărilor directe având nr. de notificare 1384 respectiv 2347, înregistrate la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001. Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor privind situaţia contului din site, informarea clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing şi publicitate, statistică.

Walmark poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter şi poate trimite felicitari, cupoane cadou, mostre sau alte mesaje promoționale.

Completând formularul de comandă sau de înscriere sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie stocate de către Walmark România și transferate către Walmark Cehia, locaţia în care se regăseşte serverul central pentru stocarea informaţiilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Walmark România, Euro Tower Building, str. Dinu Vintilă nr. 11, et. 11, sector 2, Bucureşti.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Se transmite lunar • Afişează ultima ediţie
Sfatul medicului
Specialistii recomanda cateva masuri pe care le puteti lua pentru a va imbunatati conditia fizica si preveni boli precum osteoartroza. Poate ca nu este atat de simplu, dar stiti…