Sunteti autorul articolului?

Revista Presei Gripa.ro citeste in fiecare zi publicatiile online (mass media, site-uri de informare, blogosfera) pentru a identifica articole informative de buna calitate despre gripa sezoniera si cea pandemica.

Obiectivul revistei este de a informa si indruma vizitatorii site-ului catre cele mai bune materiale publicate pe tematica site-ului Gripa.ro. Revista Presei Gripa.ro este un serviciu de informare oferit de catre Walmark Romania.

Revista Presei Gripa.ro selecteaza zilnic unul sau mai mai multe articole relevante si publica un sumar pe site impreuna cu mentionarea sursei si link-ul catre intregul articol. Pentru detalii vizavi de modul in care Revista Presei republica informatii despre articol va invitam sa accesati Reguli de preluare.

Daca sunteti autorul/proprietarul unui/mai multor articole mentionate in Revista Presei Gripa.ro si aveti observatii vizavi de modul de preluare a articolului(elor) sau doriti ca unul dintre articole sau toate sa fie retrase va rugam se ne contactati de urgenta prin intermediul formularului de contact.

Revista Presei Gripa.ro respecta opera jurnalistica si normele legale si deontologice in vigoare pentru protejarea acesteia.
Se transmite lunar • Afişează ultima ediţie
Sfatul medicului
Specialistii recomanda cateva masuri pe care le puteti lua pentru a va imbunatati conditia fizica si preveni boli precum osteoartroza. Poate ca nu este atat de simplu, dar stiti…