Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 28 iulie 2015

Acceptarea termenilor și condițiilor

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site (www.gripa.ro), implică acceptarea acestor termeni și condiții. Walmark România SRL va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe acesta pagină fără a fi obligată să înștiințeze în scris sau individual utilizatorii anteriori de aceste modificări. Folosirea în continuare a site-ului constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse.

Site-ul online www.gripa.ro este operat de
Walmark Romania
Sediul social: Euro Tower Building, str. Dinu Vintilă nr. 11, etaj 11, sector 2, Bucureşti Telefon: 0800 800 279 (apel gratuit) sau 021 211 2134 (tarif normal) Email: contact@gripa.ro, info@walmark.ro

J40/4669/1997
RO9518767
IBAN: RO88RNCB0092130434570001
BANCA: BCR sucursala Universitate

Conținutul site-ului

Elementele de identificare și operare ale site-ului (imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, programe, baze de date) și datele de identificare ale produselor oferite spre vânzare (imagini, texte, simboluri) - sunt proprietatea Walmark România SRL și a furnizorilor săi și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Walmark România SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Dumneavoastră, ca utilizator sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

Preluarea și sumarizarea articolelor este executată conform comunicatului Clubului Român de Presă din 19 august 2008. Acesta precizează că în absența unui acord încheiat cu deținătorul drepturilor, materialele de presă pot fi preluate, obligatoriu cu citarea sursei, în limită a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din respectivul material. Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Dacă sunteți autorul/proprietarul unui/mai multor articole promovate prin Revista Presei Gripa.ro și aveți observații vizavi de modul de preluare a articolului(elor) sau doriți ca unul dintre articole sau toate să fie retrase vă rugăm se ne contactați de urgență prin intermediul formularului de contact.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Accesând acest site utilizatorul este de acord ca Walmark România SRL să prelucreze datele sau informațiile cu caracter personal, manifestându-și acordul pentru următoarele:
- acces la arhiva completă de articole publicate pe site
- procesarea comenzilor sau cererilor transmise
- înregistrarea pe site și abonarea la newsletter exprimă acordul de primire de mesaje comerciale conform legilor în vigoare
- primirea de oferte de produse,
- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor transmise
- realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor Walmark România SRL
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Walmark România a obținut dreptul de a colecta, procesa, păstra, distribui informații cu caracter personal și de a furniza bunuri și servicii prin intermediul vânzărilor directe având nr. de notificare 1384 respectiv 2347, înregistrate la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001. Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor privind situaţia contului din site, informarea clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing şi publicitate, statistică.

Walmark poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter şi poate trimite felicitari, cupoane cadou, mostre sau alte mesaje promoționale.

Completând formularul de comandă sau de înscriere sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie stocate de către Walmark România și transferate către Walmark Cehia, locaţia în care se regăseşte serverul central pentru stocarea informaţiilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Walmark Romania, Euro Tower Building, str. Dinu Vintilă nr. 11, et. 11, sector 2, Bucureşti.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Politica de utilizare cookie-uri

Acest site folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe detalii

Acces și înregistrare ca membru

Pentru a va înregistra pe site-ul www.gripa.ro ca membru, trebuie să:
1. Furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră, aşa cum cere formularul de înregistrare al site-ului.
2. Menţineţi si innoiţi, atunci cand situaţia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.
Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să alegeţi o parolă. În situația în care considerăm că aceste obligații nu sunt respectate de către dumneavoastră ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea site-ului sau părți ale acestuia fără nici o notificare prealabilă.

Promoții și concursuri

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Walmark România. Acestea sunt aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de poștă electronică sau poștă. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioda de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioda de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. Walmark România își rezervă dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

Comenzi de produse

Puteți întocmi comenzi de produse prin formularul de comandă sau telefonic. După comandă, veți primi o confirmare de comandă prin email în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare etc) așa cum sunt ele scrise. Sunt acceptate doar comenzi din partea persoanelor fizice.

Livrarea comenzilor

Livrările se fac numai pe teritoriul Romaniei prin intermediul Poştei Române şi prin Curierat Rapid în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea comenzii prin Poşta Română respectiv în 3 zile lucrătoare de la data înregistrării şi confirmării comenzii prin Curierat Rapid. Aceste termene sunt orientative, ele putând fi modificate din motive independente de voinţa Walmark.

Plata comenzilor

Plata se va face în momentul ridicării coletului de la poştă respectiv în momentul primirii coletului de la curier. Coletele trimise şi neridicate în termen de 10 zile vor fi returnate automat de către poştă/curier.

Condiții de returnare

Conform OUG 34/2014
"Consumatorul are dreptul să notifice în scris profesionistul completand cererea cu datele de la punctul B din Anexa la OUG 34/2014 că renunţă la cumpărare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Astfel, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate şi plătite, să notifice în scris Walmark România, asupra deciziei sale de a renunţa la produsele comandate, fără obligativitatea invocarii unui motiv anume. Walmark România are obligaţia să returneze în termen de 14 zile contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, in conformitate cu dispozitiile art. 13 din OUG 34/2014.

Clienţii vor returna produsele achiziţionate şi plătite, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire fără invocarea unui motiv anume. Suma înapoiată include doar valorea produselor returnate.

Litigii

Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă că acest contract și orice litigiu legat de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supună juridstictiei instanțelor judecătorești.

Orice conflict apărut între Walmark România și utilizatori se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă între cele două părți la sediul Walmark România. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu.

Aducerea la cunoștința Walmark România despre neregulile constatate de cumpărator trebuie să se facă în scris sau prin email. Acesta trebuie să mentioneze ceea ce a constatat și să păstreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat și după caz înlocuit.

Se transmite lunar • Afişează ultima ediţie
Sfatul medicului
Specialistii recomanda cateva masuri pe care le puteti lua pentru a va imbunatati conditia fizica si preveni boli precum osteoartroza. Poate ca nu este atat de simplu, dar stiti…